Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion Candy: Azealia’s "Liquorice"

Door Catherine op 21.06.2012

Azealia Banks heeft eindelijk de video voor haar 2de single "Liquorice" op de wereld losgelaten. Misschien was het wel van Gaga's "Telephone" geleden dat we nog zo verlekkerd naar een clip hebben zitten gapen!

In de Belmodo.tv artikels Azealia Banks, the New Fashion Darling & Best Dressed: The Coachella Edition lieten we je al kennismaken met de (ge)wilde stijl van deze rijzende rapster.

Sindsdien heb je ongetwijfeld nog ontelbare keren geshaket op club banger "212". Die had ook een coole clip, maar voor de langverwachte opvolger kon miss Banks beroep doen op haar nieuwe fashion besties.

Volgens blogster Jazzi McG lijkt de clip wel een modeversie van Waar is Wally?. De styling, allereerst, is getekend Nicola Formichetti.

De creative director van Mugler -& Gaga's BFF- ging voor een Western-thema inclusief Stetsons, paarden & pistolen. We zien Azealia o.a. in Alexander Wang, Bernhard Wilhelm, Jeremy Scott & nOir Jewelry.

Dat laatste label is redelijk toepasselijk gezien de tekst van "Liquorice", waarin de zangeres beschrijft hoe vanilla men -lees: white boys- warm lopen voor haar dropkleurtje

So since you vanilla men spend, can my hot fudge b*tches get with your vanilla friends? 

Als je wil weten in welke namen Banks van kop tot teen gehuld gaat, lees je er best de blog van Nicola op na. 

De regie van de clip was in handen van Rankin, ook niet de minste. Deze wereldberoemde portret- & modefotograaf startte samen met Jefferson Hack cultmagazine Dazed & Confused op.

Rankin laat onze liquorice b*tch in een soort The Good, the Bad & the Fashionable duelleren met zichzelf & galopperen dat het een lieve lust is. 

Bekijk de video hier!

Tell me do you like your lady in my night colour? 

Eerlijk, Azealia, wij lusten wel een dropje. Niet politiek incorrect bedoeld natuurlijk.

page loaded