Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Summer sales @ Taschen

Door Michael op 20.06.2012

Alle boekenliefhebbers houden zich vanaf morgen maar beter klaar, want dan starten de zomersolden bij book store Taschen. Vanaf donderdag 21 juni t.e.m. zaterdag 23 juni 2012 kan je er terecht voor prachtige, originele boeken over fashion, art, celebs,... aan superlage prijzen!  

In de Brusselse shop vind je o.a. autobiografieën over Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Emilio Pucci, Valentino enzovoort... Verder behoren ook exemplaren over film, muziek, design en fotografie tot het aanbod. En het wordt nog beter want tijdens de summer sales vind je er supersolden van -50% tot -75%! Geraak je niet in Brussel? Don't panic want gedurende deze 3 koopjesdagen kan je ook op de website special offers shoppen, zolang de voorraad strekt. 

So it's time to get loose en om jezelf met een mooi boek te verwennen of om er 1 cadeau te doen aan je BFF, boyfriend of je ouders. Wil je meer weten over deze boekshop? Lees dan het Belmodo.tv shop report Taschen of get inspired op de taschen website.

Met medewerking van Zoé Van Nieuwenhove. 

page loaded