Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

American Apparel lanceert Pride collectie

Door Kim op 15.06.2012

Vermoedelijk heb je ze al gezien: de ietwat shocking American Apparel advertenties waar halfnaakte meisjes de nieuwste collecties tonen. Het Amerikaanse merk is al meer dan eens op negatieve wijze in de pers gekomen dankzij deze -vaak controversiële- reclamebeelden. 1 ding is zeker, ze blijven hangen én er wordt over gepraat. We guess it's a hate it or love it kind of thing, en eerlijk gezegd weten we zelf nog niet bij welk kamp we ons nu precies aansluiten.

Waar we dan wel weer achter kunnen staan is de nieuwste Pride-collectie, een lijn T-shirts en tops die gemaakt werden in samenwerking met the Gay and Lesbian Alliance against Defamation (oftewel GLAAD). De opbrengsten van de T-shirts, waar je opschriften als Legalize Gay en GAY OK op kan terugvinden, gaan deels naar GLAAD en het werk dat zij verrichten voor de gay community.

Liefhebbers van America's Next Top Model herkennen vast 1 van de modellen van deze campagne. Isis King, het transgender model uit cycle 11, is 1 van de gezichten van deze American Apparel campagne. Tyra will be proud!

Bron artikel: Fashionista.com

page loaded