Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Forever Bag

Door Catherine op 14.06.2012

Bij Net-A-Porter shop je niet alleen de laatste designer goodies, de upscale webshop brengt je ook op de hoogte van de laatste trends & must-haves via een eigen magazine & nieuwsbrief.

Staat deze week in de kijker: the forever bag. Dat is een it-bag, maar dan anders.


Leighton Meester & Kylie met hun forever bag, de YSL Cabas Chyc

Laten we het zo uitleggen: net als bij krokodillen & alligators zijn alle forever bags it-bags, maar niet alle it-bags forever bags. Snappie?


De Proenza Schouler PS1 & Marc Jacobs Too Hot to Handle hobo bag zijn it- én forever bags 

Een tas die de eeuwigheid moet trotseren, is meer dan het modeaccessoire du jour. Hij heeft een tijdloos ontwerpklassieke vorm & eerder neutrale kleur. Het is onmogelijk om hem beu te worden & hij past bij elke outfit, ook als de mode binnen 10 jaar dicteert dat fluo beenwarmers weer in zijn.

De Cabas van Yves Saint Laurent bezit die magische krachten, de Madeleine van Chloé, de Madras van Miu Miu. Maar ook nieuwkomers als de Mulberry Del Rey, de gestructureerde schoudertassen van Mary-Kate & Ashleys The Row of Victoria Beckhams gewilde tote bags.


De Sally & Madeleine van Chloé

Om zeker te zijn dat je naast een it-bag ook een forever exemplaar in handen hebt, ga je maar beter niet voor de kanariegele of transparante pvc uitvoering.

Leder & suède zijn zonder twijfel de beste materiaalkeuzes. Vind je zwart of bruin kleurgewijs te saai, ga dan voor een andere sobere tint, of een zacht pastel. En wat prints betreft, tenslotte, is less more. Blijf weg van de polkadots & florals want het valt niet te zeggen wat pakweg modeseizoen SS2028 op dat vlak zal voorschrijven.Met de klok mee: Victoria Beckham Soft Victoria, The Row schoudertas, Miu Miu Madras, Mulberry Bayswater

Elke zichzelf respecterende vrouw heeft uiteindelijk een forever bag nodig, zo redeneert Net-A-Porter uit lichtjes commerciële overwegingen. Maar Belmodo.tv is het roerend eens!

Een stijlvolle chacos doet wonderen voor je look & fashion credibility. Al ga je verder in niets meer dan een juten zak gehuld, dankzij het juiste accessoire zie je eruit like a million dollars

Enige probleem: vaak kost zo'n stukje arm candy ook iets in die richting. Bij Net-A-Porter scoor je de tas der tassen voor prijzen tussen de € 275,- & -slik!- € 4.890,-.


Vicky B. is zelf het beste uithangbord voor haar tijdloze totes

Check de volledige lijst forever bags hier & denk eens goed na over wat in deze tijden van historische lage rentevoeten de betere investering is.

Toch meer op zoek naar een budgetvriendelijk tasje? Lees de Belmodo.tv artikels Welcome to the anti-tas & Thufri!

page loaded