Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Very Pinteresting

Door Patricia op 13.06.2012

Pinterest is booming. Dat heb je intussen al vernomen via verschillende media, zowel online als offline. Dat Pinterest een vrouwenmedium is. Dat het het snelst groeiende social media platform is. Dat er eigenlijk toch niet echt iets te zien is. En dat het in het beste geval misschien toch wel 'handig' kan zijn. 

Ik ben fan van het 1ste uur. Niet van Pinterest als sociaal medium, maar wel als scrapbook. Na een dik jaar surf ik nog steeds iedere dag naar deze website voor mijn dosis fashion-, food- en interieurinspiratie. Het fijne aan Pinterest is dat het visueel is. Je kan er de dingen bookmarken die je online tegenkomt én geïnspireerd worden door de mensen die je volgt. Maar het is natuurlijk wel belangrijk dat je de juiste pinners leert kennen. Er zijn een heel aantal brands en bloggers op het platform die in verschillende lijstjes verschenen zijn. Maar ook ik geef graag een paar van mijn favorieten mee!

1. Bonnie Tsang

pinterest.com/bonnietsang/

Why? 

Eigenlijk zeggen de meer dan 500.000 volgers genoeg. Bonnie is van alle markten thuis. Je vindt bij haar vooral leuke modebeelden, producten en interieurs. Volg dus zeker B's Style en Living Spaces.

2. Lina Tuikka

pinterest.com/LinaTuikka/

Why?

Lina's pins zijn altijd origineel en super inspirerend. Ze scoort bij mij vooral hoog op mode, kunst en grafisch ontwerp.

3. Bri Emmery

pinterest.com/designlovefest/

Why?

Bri heeft intussen een slordige 47.500 volgers achter zich geschaard, die houden van haar goede smaak in mode, juwelen en design.

4. Melaniexeilanem

pinterest.com/melaniexeinalem/

Why?

144 boards of beauty, populaire cultuur en mode.

5. Kim Kiwi

pinterest.com/KimKimKim/

Why? 

Kim is een zeer actieve pinner met een bijzonder goed oog voor fotografie en mode. Je kan bij haar terecht voor heel 'gespecialiseerde' boards als Kids in B&W en Petite Robe Noire.

And also... 

Last but not least: vergeet zeker The Beauty Department, Anthropologie & Glitter Guide niet te volgen en ook onze contreien zijn vertegenwoordigd. Ik smul van de pins van onder andere Polienne, Stéphanie DuvalAnnebeth, Fake Plastic Ruby en Marijs. En Belmodo.tv? Ja wij zijn daar ook! Je vindt Tiany, Bie, KimAngeliqueAline en mij op Pinterest. 

To be continued...

page loaded