Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Actua Fashion

Door Catherine op 07.06.2012

Je bent een fashionista -duh!- maar hebt meer te vertellen dan dat pastel het nieuwe zwart zou zijn? Tijd om de wereld te laten weten dat je naar het nieuws kijkt. Met een statement shirt of een door de actualiteit geïnspireerde zonnebril, bijvoorbeeld.


Republikeins presidentskandidaat Mitt Romney siert T-shirts bij Urban Outfitters

Dankzij deze actua fashion heb je deze zomer niet alleen iets om over te praten, maar word je ook meteen serieus genomen!

The Queen's Diamond Jubilee

Afgelopen weekend vierde de Britse Koningin Elizabeth haar 60ste jaar op de troon van het Verenigd Koninkrijk & het Gemenebest. 

In Old England heeft de monarchie het in tijden niet zo goed gedaan & de feestelijkheden barstten dan ook overal ter lande los. 


Religion shorts: € 74,66 & zonnebril: € 16,29 bij Asos

Vier het 1ste Diamond Jubilee in onze moderne geschiedenis & laat de anglofiel in jezelf naar boven komen met een Union Jack op je shorts of zonnebril.

Meer inspiratie nodig? Check het Belmodo.tv artikel God save the Queen!

Euro 2012

Niet zo into voetbal? Jammer, want als op 8 juni 2012 het EK losbarst, is er geen ontkomen meer aan.

Onder het motto "if you can't beat them, join them" ga je maar beter mee in de voetbalgekte.


T-shirts: € 7,- bij Primark

Primark lanceerde een Euro 2012 collectie vol grappige shirts voor WAGs & soccer moms.

Obama vs. Romney

In de V.S. is de race naar het Witte Huis al even aan de gang. Tijd dus om je kennis van de 2 kandidaten op te frissen & kant te kiezen. Door het bijbehorende T-shirt te kopen.

Urban Outfitters heeft een heel scala in de aanbieding, met als populairste presidentiële mode-icoon vreemd genoeg... Republikein Mitt Romney.

Las je 4 jaar geleden nog vooral "Yes We Can" op shirts & posters, dan springen nu de olifantjes & Mitt-spielereien in het oog. Van "Mitt is the shit" tot "2 Legit 2 Mitt".


Obama T-shirt: $ 24,- & Romney T-shirt: $ 29,- bij Urban Outfitters

Draait de Amerikaanse modeketen met de wind of moeten we de meer conservatieve fashion statements als een vorm van subtiele ironie beschouwen die alleen hipsters kunnen begrijpen?

Anyhow... een laatste tip voor elke actua fashionista: zorg dat je kunt uitleggen wat er op je T-shirt staat!

page loaded