Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: The Fashion Cloud

Door Kim op 06.06.2012

Shame on us dat we deze bloggende Britse nog niet eerder vermeld hadden, maar dat maken we meteen even goed. Red head Toni Brown is de twenty-something achter de populaire blog The Fashion Cloud. We zeggen dan wel Britse, maar deze dame blogt wel op Belgische bodem en Brussel is waar haar hart en thuis ligt.

Toni noemt zichzelf een carrièrevrouw en toegewijde Europeaan, die toevallig ook van shoppen en bloggen houdt. Met haar blog wil ze haar eigen stijl, fashion forward bloggers & trends en dagelijkse snapshots delen. Wij zijn vooral fan van haar sophisticated style en oogverblindende glimlach. The best accessory there is!

Toni houdt van bloggen, en de vrijheid die het met zich meebrengt. Zo zegt ze zelf:

The fact that we are free to write and post what ever we feel like is what makes blogs so fascinating and different.

Eentje om toe te voegen aan je lijstje van favorieten?

page loaded