Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Somerset Garden Party

Door Karen op 02.06.2012

Wij zijn compleet verlekkerd op tuinfeestjes. En als die ook nog eens georganiseerd worden door Step by Step, 1 van de absolute must-visit shops van Antwerpen, zijn we helemaaaaaal niet meer te houden!

Bernadette, Chantal, Julie, Sabine & Felicity, aka the ladies behind Step by Step, toveren Bernadettes tuin 4 dagen lang om tot een gezellige, zomerse & sprookjesachtige tea party that would even make Alice in Wonderland groen van jaloezie. Met deze hippe, vintage & Brits getinte Somerset Garden Party willen de dames de komst van de zomer vieren en mensen samenbrengen voor some oooooooh so precious quality time.

Ben jij wel te vinden voor een flinke portie eten, drinken & fijne muziek & een vleugje fotografie, fashion, kunst, magic & creativiteit? Rep je cute little behind dan op donderdag 7, vrijdag 8, zaterdag 9 of zondag 10 juni 2012 naar Brasschaat. En je BF & lovely friends? Die neem je gewoon mee! 

Voor meer info stuur je een berichtje naar de Facebookpagina of email je naar [email protected]

WHEN & WHERE

Donderdag 7 tem zondag 10 juni 2012
11:00 - 20:00

Kleine Heide 23
2930 Brasschaat

Foto's: Darren Gabriel Leow

page loaded