Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sarah Ferri Fashion Sessions

Door Karen op 31.05.2012

Nadat Sarah Ferri in 2011 het muziekconcours Jonge Wolven won, nam haar muziekcarrière een stevige vlucht. De Gentse singer-songwriter met Italiaanse roots staat bekend om haar donkere, sprookjesachtige sound en smijt moeiteloos verschillende stijlen als gipsy, jazz, swing & bossa nova met elkaar in de mix. Gewoon eventjes haar debuutplaat Ferritales opzwieren & you know exactly what we're talking about

Wil je deze lady graag eens aan het werk horen én zien in een gezellige & zeer exclusieve setting? Dan hebben we goed nieuws voor jou! De zangeres sloot een kledingdeal met Sessun en zal daarom 3 winkels waar ze dit pretty kledingmerk verkopen, voorzien van een flinke portie live muziek.

Noteer alvast zaterdag 2, zondag 3 & zondag 10 juni 2012 in je agenda want dan trekt Sarah samen met haar gitarist naar Fresh 34 in Antwerpen, Rewind in Gent en Privejoke in Brussel. Verwacht je aan enkele intieme setjes in verschillende delen van de stores: in de vitrine, aan de pashokjes & bij de kassa. Van een toffe shopping experience gesproken!

FYI: als je het album van Sarah Ferri toont aan de kassa, krijg je 20% korting. Vergeet dus zeker jouw exemplaar -dat je, believe you me, écht in huis moet hebben- niet! 

Live music én shopping for lessWe're sooooo game!

Date & place 

Zaterdag 2 juni 2012:
Fresh 34
Volkstraat 34
2000 Antwerpen

Zondag 3 juni 2012:
Rewind Store
Sint-Pietersnieuwstraat 44/13
9000 Gent

Zondag 10 juni 2012:
Privejoke
Kolenmarkt 76
1000 Brussel

page loaded