Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Delphine Boël for Bic

Door Michael op 29.05.2012

Een aansteker mogen we these days gerust bestempelen als een accessoire. Of course moet er een vlammetje uitkomen, maar nog véél belangrijker is dat hij er very hip & trendy uitziet. En dat is wat aanstekermerk Bic ook gedacht moet hebben!

'Gedaan met saaie aanstekers' zei Bic en onmiddellijk kwam het merk bij Delphine Boël terecht, een kunstenares die je met everything but boring kan associëren. Lady Boël is niet alleen een jonkvrouw, maar ook een geweldige artieste die niets anders als Joie de vivre uitstraalt. Ze is vooral bekend om haar papier maché art (en ook een beetje omdat ze de dochter is van Koning Albert ;o)).

Het centrale thema is "I love Belgium". We hadden ook niet anders verwacht van een royalty. Delphine is duidelijk trots op haar Belgische nationaliteit en dat wil ze aan iedereen doorgeven. 

No nonsense, vernieuwend en humor, met deze 3 woorden kan je de ontwerpen perfect beschrijven. Delphine dacht helemaal out of the box en maakte een design in style van een simpel artikel. Volgens ons is de missie alvast geslaagd! 

 Be who you are. En niet teveel bla bla bla... -aldus Delphine Boël-

De Belgische kleuren komen vaak terug in de prints, gecombineerd met een handafdruk of andere leuke tekeningen. De nieuwe 'vuurtjes' zijn modern, catchy en kleurrijk and that's just the way we like it!

Wij hebben geluk want enkel wie in België woont, kan zo'n unieke Bic lightner bemachtigen en dit voor € 1,65. Haast je dus snel naar de supermarkt of krantenwinkel, want op is op!

Met medewerking van Laura Gauderis.

page loaded