Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Invasie is back!

Door Karen op 27.05.2012

En hoe! Met een verse lading strijders, nieuwe goodies & een geheel nieuw project is De Invasie helemaal klaar om een nieuwe Belgische stad in te nemen. Curious to find out more, blijf dan gewoon lezen.

Het Bataljon

Op zaterdag 10 en zondag 11 november 2012 gaat De Invasie this time Turnhout veroveren en wel met een totaal nieuw concept. In de oude bibliotheek van Turnhout komt een weekend lang een heuse department store! De Invasie liet ons weten dat de vroegere bib ingericht wordt in ‘niet-traditionele thema’s’. Wat die precies zullen zijn, daar lost de creatieve bende geen woord over. Sssspannend! Wees gerust, as soon as we know more, ben jij de 1ste die het hier zal lezen! Zoals we van De Invasie gewoon zijn, zal de focus volledig op de designer & zijn ontwerpen liggen. Het bataljon zal dit keer bestaan uit zo’n 50 jonge, gemotiveerde strijders. Lees zeker het Belmodo.tv artikel De Invasie van Gent als je wil weten hoe zo’n event eraan toe gaat.

Zoek jij nog een platform om jouw uniek product aan de wereld te tonen? Dan is er goed nieuws want De Invasie rekruteert strijders voor dit nieuwe project. Deelnemen kan vanaf € 50,- en door je te registreren vóór zaterdag 30 juni 2012. Vraag snel je inschrijvingsformulier aan via [email protected] en wie weet trekt jij dit najaar wel mee ten strijde!

Nieuwe strijders

Verder stelt De Invasie ons op haar website ook nog eens een heleboel nieuwe strijders voor. Cause fashion is our business delen wij natuurlijk avec beaucoup de plaisir enkele van die grote modenamen van morgen!

Zo kan jij deze zomer bijvoorbeeld schitteren in de leuke jurkjes en oorringen van Helena Jelbrich. Ook So On Concept is zeker het vermelden waard. Je spot hier toffe bodies voor je mini-me’s en juwelen die geïnspireerd zijn op een vintage theekransje. Wil je alle Invasie strijders leren kennen, breng dan zeker eens een bezoekje aan De Invasie website. Wel opgelet: dit is er zo 1tje waar je uuuuuuren kan blijven doorklikken!

Ons mogen ze alvast verwachten in Turnhout. Want zeg nu zelf, what’s not to love about De Invasie?!

Met medewerking van Astrid Zwaenepoel.

page loaded