Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: K is for Kani

Door Catherine op 27.05.2012

In het Belmodo.tv artikel Best Dressed: Fashion Week Australia lieten we je al even kennismaken met Connie Cao. Maar nu is het tijd voor een uitgebreide voorstelling van deze Australische fashionista & haar blog K is for Kani!

Connie -Kani voor de vrienden- is een studente marketing uit Melbourne met een accent that puts Crocodile Dundee to shame. Ze houdt naar eigen zeggen van fotografie, vintage & alles met een beetje quirk

Op haar blog deelt ze haar leven, outfits & ideëen over mode. Ze mocht dit jaar de volledige Fashion Week in Sydney volgen vanop de 1ste rij & bracht dan ook trouw verslag uit van alle nieuwe collecties.

Kani's stijl doet ons meteen denken aan die andere gekke blogster met Aziatische roots: Susie Bubble. Net als haar Britse collega schuwt Kani clashende prints & crazy accessories niet.

Bovendien weet deze happy-go-lucky girl dat een glimlach het mooiste accessoire is. Ooooooh.


Outfitgewijs spotten we op K is for Kani enkele fashion staples die we met plezier de onze willen maken. Gouden juwelenglittersbloemen in het haar, we like. De flower headbands maakt Connie trouwens zelf en ze zijn te koop via Etsy!

Dat deze griet creatief is, liet ze ook zien in de wedstrijd Asos Future Stylist 2012, georganiseerd door de Britse webshop16 bloggers van over de hele wereld deden mee, maar Miss Cao ging met de pluimen lopen.

Ze zal dit jaar stylist mogen spelen tijdens een celebrity fotoshoot voor Asos Magazine!

Kani for president, want eindelijk hebben we nog eens een goede reden om het woord adorkable te gebruiken. Een pleated opabroek + sequined top + glitterbril + bloemenkrans + luipaard riem? Yes please!

page loaded