Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Supporter mee @ Stiletto Run Hasselt

Door Tiany op 26.05.2012

What to do nu zondag 27 mei 2012? Supporteren voor de deelnemers aan de Stiletto Run in Hasselt natuurlijk! Waarom? Omdat zij stiekem nogal dicht bij de letterlijke betekenis van "break a leg" komen tijdens deze loopwedstrijd die fyi georganiseerd wordt door het Modemuseum Hasselt

De winnares van deze dangerous looking contest gaat naar huis met een shoe shopping budget van € 1.500,- bij La Bottega. Iemand jaloers? Anders wij wel!

Net als vorig jaar, zal ik ook this time live verslag uitbrengen tijdens de run. Hoe dat er een jaar geleden aan toe ging, kan je bekijken in het onderstaande filmpje.

Voor alle info over de Stiletto run in Hasselt, lees je even het Belmodo.tv artikel Stiletto Run 2012. En sowieso, just get inspired door de organisator van deze fashionable gebeurtenis: de directeur van het Modemuseum Hasselt en tevens onze Belmodo.tv guest editor Kenneth Ramaekers.

Want zeg nu zelf, wat is er beter op een zondagnamiddag dan kijken naar een loopwedstrijd op stiletto's?! Juist ja, NIETS!

Allen naar Hasselt dus om te supporteren voor je favoriete loopster en daarna op naar de Belmodo.tv Facebookpagina voor some online support! Want... we breien er nog een fashionable vervolg aan!

Onze fotografe Karen zal zondag ook aanwezig zijn om de deelnemers te streetstyle shooten. Deze foto's komen op de Belmodo.tv Facebookpagina en dan is het up to you om te liken, liken, likeeenn!!! De stiletto streetstyle look met de meeste likes en 1 iemand die de populairste look geliked heeft, winnen een outfit van Essentiel t.w.v. € 350,-.

Keep a fashionable eye on Belmodo.tv dus!

page loaded