Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

NU_Fashion #1

Door Karen op 26.05.2012

True fashion lovers wisten natuurlijk al een tijdje dat de academieshows eraan komen. Zo ook die van de Antwerpse Modeacademie. Alle info hierover spot je trouwens in het Belmodo.tv artikel SHOW2012: Academie Antwerpen. Voor het 1st wordt hier ook een nieuw event aan gekoppeld: NU_Fashion #1.

Deze expo is er 1 zoals je nog nooit gezien hebt. De Antwerpse modeacademie telt serieus wat alumni die nu op hun beurt lesgeven aan young & upcoming talent. Denk aan Anke Loh in Chicago, Marina Yee in Gent, Ellen Monstrey in Sint-Niklaas, Eric Verdonck & Jurgi Persoons in Den Haag, Christoph Broich die regelmatig lezingen geeft in Japan, Patrick De Muynck die doceert in Firenze and so many more! Verschillende lesgevers van in totaal 6 modescholen én hun studenten werden naar hun visie op ‘identiteit’ gevraagd. In welke mate bepaalt je afkomst bijvoorbeeld een collectie?

Dit wordt sowieso geen basic fashion show of saaie tentoonstelling! NU_Fashion #1 denkt breed: van performance tot foto-impressies, van video tot happening, bref creativiteit in verschillende vormen from all over the world


Wil je kans maken op een duoticket voor de openingsparty? Surf dan snel naar de Belmodo.tv wedstrijd Win een duoticket voor de NU_Fashion#1 Openingsparty!

Heel veel succes chica’s

NU_Fashion #1
van vrijdag 7 juni 2012 tot zondag 10 juni 2012
telkens van 12:00 tot 19:00

WAAR
Red Fish Factory
Helmstraat 139
2140 Antwerpen

TOEGANG
gratis

www.nu1.be

Met medewerking van Astrid Zwaenepoel.

page loaded