Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Are you ready for a career in style?

Door Angelique op 23.05.2012

Ben jij een fashion of beauty addict en op zoek naar de perfecte job to fit your style addiction? Say hello to Careerstyler.com, dé online place-to-be voor het begin van jouw stijlvolle carrière.

Advertising boutique gents agency en yours truly Belmodo.tv slaan de handen in elkaar voor dit brand new online jobs board.  Hier vind je leuke jobs enkel en alleen in de fashion, beauty en style industry. Je kan zoeken op regio, categorie, functie, job type en contract type.We bet you dat jouw droomjob ertussen zit!

Stress om te solliciteren? No worries, Careerstyler.com helpt je op weg met enkele tips. Nu enkel nog die CV opsturen en you're ready to go!

Nice little detail op de website: de leuke illustraties van creatievelingen als Sarah Van Hoe en The Red Dot. Ben jij ook een echte artist en wil je graag jouw werk op Careerstyler.com zien? Stuur dan asap enkele voorbeelden naar [email protected] en maybe is 1 van jouw illustraties dan binnenkort wel te zien als achtergrond op de website.

Al totally crazy en kan je niet wachten om te beginnen solliciteren? Neem dan nu snel een kijkje op het online jobs board.

Helemaal up-to-date blijven? Dan volg je zéker de Twitterpagina van Careerstyler én de Facebookpagina van Careerstyler.

Met medewerking van Dana Steep.

page loaded