Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Karla’s Closet

Door Patricia op 18.05.2012

De blog Karla's Closet bestaat sinds 2008 en is een gevestigde waarde in de blogwereld. De Amerikaanse schone Karla Deras heeft roots in El Salvador en Mexico, maar groeide op in California. Daar woont ze nu nog steeds en onderhoudt ze haar stijlblog. Die is intussen een zeer nuttig opstapje gebleken! Zo ontwerpt Karla tegenwoordig ook juwelen en heeft ze al een samenwerking met handtassenmerk Coach achter de rug.

Karla's stijl is altijd een beetje boy meets girl. Sinds een tijdje heeft ze korte lokken, maar haar killer body maakt dat helemaal goed. Ze heeft een voorliefde voor strakke jurkjes, maar draagt net zo goed een salopet. En ze toont altijd nét genoeg skin. Het is moeilijk om geen zware girl crush te krijgen op dit meisje want zowat alles aan de bloedmooie Karla is inspirerend. Snel naar haar website dus! Oh, en ga ook zeker eens langs bij Tales of Endearment en Style like U voor meer Karla.

page loaded