Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

In the name of fashion: let’s dance!

Door Karen op 12.05.2012

Heb je, net als ondergetekende, een onweerstaanbare drang om nog eens te feesten dat het geen naam heeft? Dan moet je zaterdag 12 mei 2012 -as in tonight!- absolument afzakken naar het Antwerpse MAS voor de première van MillenniuMM

MillenniuMM is een nieuw partyconcept waarbij enkel absolute topplaten uit de millenniumjaren 1998, 1999, 2000, 2001 & 2002 uit de luidsprekers zullen knallen. Denk aan Stardust met 'Music Sounds Better With You', Superfunk, Groove Armada, DJ Sneak, Cassius & de jonge Bob Sinclar. Kortom: een flinke portie sexy Franse house en een heleboel happy dansdeuntjes

Met dit nieuwe event wil organisator Dieter Veulemans een alternatief bieden voor de well known & alom tegenwoordige jaren '90 party's. Dus als je hoopt om volledig te kunnen losgehen op de Spice Girls, 2 Unlimited, Good Shape of Captain Jack moeten we je jammer genoeg teleurstellen. We seriously doubt dat dj's Guy-Ohm, Böky Bros & Deedz poppy materiaal van deze artiesten in hun platentas hebben steken!

Tickets kosten € 8,- en kunnen niet in voorverkoop besteld worden. So make sure dat je op tijd bent. In je meest fabulous party outfit én op een glinsterend paar killer heels wel te verstaan! 

Hier zijn alvast enkele gepaste deuntjes to get you in the mood.

Place 2 get your freak on:

MillenniuMM - 1998 1999 2000 2001 2002 - Music sounds better with you
Museum Aan de Stroom (MAS)
Hanzestedenplaats 1
2000 Antwerpen

Zaterdag 12 mei 2012
Deuren: 22:30

Check de MillenniuMM Facebookpagina voor verdere info

page loaded