Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Joliette

Door Kim op 11.05.2012

We geven het toe, modebloggers worden hier vaak in the spotlight gezet. Ze zijn dan ook zo leuk! Toch heeft ons kleine Belgenlandje ook heel wat te bieden als het op beauty bloggers aankomt. Hoog tijd dus om een Blog To Watch te wijden aan Lisha van Joliette!

Wat ooit begon als een hobby, is uitgegroeid tot 1 van de populairste beauty blogs van Vlaanderen. Lisha blogt dagelijks, wekelijks of gewoon wanneer ze er zin in heeft over haar beauty obsession du jour. Vaak gunt ze je ook een extra kijkje in haar leven door persoonlijke artikels en een leuke shoplog hier en daar.

Geloof ons, ook voor beauty rookies is het meer dan leuk om Joliette te lezen -ik spreek uit persoonlijke ervaring-, want zo leer je af en toe nog wat very useful dingen bij. Vroeger klonken woorden als swatches, lemmings, EOTD en NOTD mij nogal vreemd in de oren, maar op Joliette leer je binnen no time waar al deze termen precies voor staan. Have fun reading & opgepast: je beauty wish list wordt waarschijnlijk een pak langer vanaf nu...

Op zoek naar nog meer Belgische beauty blogs? Check dan even het Belmodo.tv artikel Blog to watch: It-Girl.

page loaded