Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

ILOVEFAKE Magazine

Door Karen op 06.05.2012

Deze maand stelde Blend/Bureaux de 2de printeditie van Ilovefake Magazine voor in Londen. Ilovefake Magazine is origineel een digitaal magazine dat fashion, art & culture brengt. Onder het motto ‘Celebrating the Spirit of Youth’ stelt het magazine internationaal upcoming talent voor.


Fotografe Jolijn Snijder startte in 2005 Ilovefake Magazine als een online magazine en is nu ook hoofdredactrice van de printed edition. De fashion director is haar buddy en stylist Jordy Huinder. Natuurlijk wordt een volledig magazine niet door 2 mensen gemaakt! Een heel team van independent artiesten en uitgevers wilde iets anders dan het zoveelste tijdschrift en dus besloten ze om een online format in het leven te roepen. Ilovefake wil zichzelf echter constant heruitvinden en zo werd vorig jaar de eerste biannual print edition voorgesteld.


Hun missie is een wereldwijde bron van inspiratie te zijn in de fashion en cultuur industrie. Elke 2 maanden werkt het online magazine een nieuw thema uit. Alles kan en alles mag, zolang het maar fresh & cool is! Net daarom werkt Ilovefake liefst met jong upcoming talent. Je spot hier fotografen, artiesten en modellen die andere magazines misschien niet durven brengen. And that’s obviously why we love them!

Het magazine richt zich vooral op jonge mensen met goede smaak, die geïnteresseerd zijn in mode, kunst en design. Euhm … that’s us!

Ilovefake Magazine spot je in alle major fashion capitals en dus ook in Antwerpen en Brussel. Woehooee! Wees wel snel want de eerste print edition was al in 3 weken tijd uitverkocht! So go, go, go!!

Met medewerking van Astrid Zwaenepoel.

page loaded