Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Textile Hacking

Door Karen op 03.05.2012

Nood aan een creatieve challenge? Markeer dan dinsdag 15 mei 2012 in je agenda want Art|Object&Design, ResourceLab & DoDesign presenteren Textile Hacking. Deze hands-on workshopdag wordt georganiseerd onder het motto ‘new materials make new designs’. Surf snel naar www.artobjectdesign.be, schrijf je in en get ready for some extreme DIY-ing!

Dit initiatief moet vooral ontwerpers, kunstenaars, architecten en andere creatievelingen aanspreken. Wil jij wel eens leren hoe je zelf nieuwe materialen in je ontwerpen verwerkt? Dan wordt deze dag een kolfje naar jouw hand!

3 ton kleding, 75 schilderijen, 56 meter boeken and looooots of other stuff werden ingezameld om volledig door jou gehackt te worden. In het low-tech-pop-up-atelier kan je aan de slag om met simpele technieken nieuwe materialen te creëren. Lees: een hele dag stikken, haken, kleuren, knopen,...

Onder het wakend oog van de Nederlandse ontwerper Jo Meester wordt elke deelnemer bijgestuurd & gecoacht. Hoeveel voorkennis je hebt, doet er dus helemaal niet toe!Lady T heeft de DIY vibe al lang zwaar te pakken. Get inspired!

Inschrijven kan nog tot maandag 7 mei via www.artobjectdesign.be/work. Ook voor alle praktische info kan je op de website terecht. De hele dag is trouwens gratis, dus waarom zou je niet meedoen?

Textile Hacking
maandag 15 mei 2012 van 10:00 tot 17:00

Pop-up atelier
Kringwinkel Turnhout
Steenweg op Tielen 70
2300 Turnhout

www.artobjectdesign.be/work

page loaded