Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ontwerp voor theo een mirror on the wall

Door Michael op 03.05.2012

Heb jij een hoofd barstensvol creatieve ideeën? Listen up want dan is De Invasie op zoek naar jou! Zij houden in samenwerking met het brillenmerk theo een ontwerpwedstrijd called ‘Geef theo zin om te spiegelen’.

Doel: jij ontwerpt een spiegel die even innovatief & origineel is als theo zelf en waarin de drager van een theo-bril zichzelf kan bewonderen.

De winnaar van de wedstrijd wordt bekendgemaakt tijdens het volgende evenement van De Invasie, tijdens de week van de Creativiteit in Turnhout. Check alvast het Belmodo.tv artikel De Invasie van Gent om alles te weten te komen over het vorige event in Gent.

De winning mirror trekt de wereld rond en zal te vinden zijn in de 1500 verkooppunten van theo én door theo-ambassadeurs meegenomen worden naar vakbeurzen. Bovendien krijgt de persoon behind the mirror een geldprijs van € 1000,-. Niet slecht, if you ask us!

Ben jij al volop in gedachten aan het ontwerpen? Surf dan snel naar deinvasie.be/invasievan/THEO om te kijken aan welke voorwaarden jouw spiegel moet voldoen en bezorg jouw ontwerp voor 1 september 2012 aan De Invasie vzw. Voor alle details stuur je een mailtje naar [email protected].

Laat het spiegelen beginnen!

Met medewerking van Dana Steep.

page loaded