Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to Watch: Steffy Pros and Cons

Door Kim op 02.05.2012

Belmodo.tv loves bloggers, all around the world! Onze volgende Blog to Watch is er eentje uit Miami, and it goes by the name of Steffy Pros and Cons. Toegegeven, we zijn sowieso al een beetje jaloers op het tropische klimaat waarin Steffy dagelijks kan vertoeven, maar haar enorme verzameling vintage kledij maakt het er niet veel beter op.

Steffy is momenteel nog full-time student aan de Al Miami International University, waar ze Fashion Merchandising studeert. Daarnaast runt ze haar eigen vintage webshop, waarvoor ze wekelijks gaat thrift shoppen en werkt ze part-time in een lokale boetiek. Duidelijk een busy blogger!

Later hoopt deze 24-jarige blogster visual merchandiser of styliste te worden, waarvoor ze maar al te graag naar New York wil verhuizen. Steffy lijkt alvast de nodige passie en drive te hebben, dus wij blijven nog even haar fashion adventures volgen op de blog. Jij ook?

page loaded