Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

ANTM met bloggers?

Door Kim op 27.04.2012

Wanna be on top? Voormalig topmodel Tyra Banks entertaint ons intussen al 18 seizoenen lang met haar populaire reality show America's Next Top Model. Voor trouwe kijkers klinken de namen Jay Manuel, Miss J. Alexander en noted fashion photographer Nigel Barker vast heel bekend in de oren, maar we zullen deze drie niet meer terugzien in ANTM. Shocking news, gezien het trio al sinds het prille begin bij de show aanwezig was.

De geruchten over wie hen zal vervangen laaien intussen al hoog op. De eerste naam die gevallen is? Niemand minder dan famous blogger Bryanboy. Page Six liet weten:

"The producers were looking to add a social media slant to the show. They have reached out to bloggers and fashion insiders with a strong Web presence, including street-style blogger Bryanboy."

Helemaal waar blijkt het gerucht toch niet te zijn, want Bryanboy verklaart dat hij nog geen contact heeft gehad met de producers van de show. De kans dat America's Next Top Model bloggers wil inschakelen als juryleden, lijkt wel groot. Kelly Cutrone, het nieuwste ANTM-jurylid, liet weten dat er gezocht wordt naar een verbetering van het format waar social media een grote rol in zal spelen.

“If they bring bloggers on, I think it’ll be relevant to a huge audience. Most fashion houses seem to think so; they’re putting bloggers in the front row.”

bron artikel: Fashionista.com

page loaded