Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Modo Sales Brussel

Door Angelique op 26.04.2012

Listen up fashion lovers! Markeer vrijdag 27 april 2012 en zaterdag 28 april 2012 in je agenda want Modo Brussels organiseert dan de Fashion Designer Days in Brussel. Dit jaar heet het event Modo Sales en dit is the place-to-be om grote namen aan spotprijzen te scoren!

Je spot hier designers als Annemie Verbeke, Artemi, Benoit Parotte, Carine Gilson, Caroline Foulon, Christophe Coppens, Céline Collard, Conni Kaminski, David Szeto, Dragon Factory, Elena Vasilieva, Els Mommaerts, Françoise Pendville, Girls From Omsk, Heidewinne, Isalo in the mood for recycling, Juggle Angels, Filles à Papa, Louise Assomo, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles & Année Erothique, Marc-Philippe Coudeyre, Max & Lola, M & U, Michael Guérisse O’Leary, Monsieur Bul, Natacha Cadonici, Own, Sandrina Fasoli, Valérie Berckmans, Vanessa Vukicevic, World of Wonder, Y-dress? en My Dailywood. Pffiieuw, als dat niet de moeite is?

Met het Young Designers Platform stelt Modo Brussels ons jonge, beloftevolle ontwerpers voor. Voor al dit schoons trek je naar De Elektriciteitscentrale op het Sint-Katelijneplein. De toegang is gratis en betalen kan met cash, Bancontact en Visa. So get your booties over there!

Modo Sales
Vrijdag 27 april 2012 van 11:00 tot 21:00
Zaterdag 28 april 2012 van 10:00 tot 20:00

De Elektriciteitscentrale
Sint Katelijneplein 44
1000 Brussel

www.modobrussels.be

page loaded