Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

xandres meets architecture

Door Michael op 25.04.2012

Dat mode en kunst een match made in heaven kunnen zijn, bewijzen xandres en Christine Conix. Onder het motto 'Voortdurend in Beweging' tekent de architecte gebouwen the same way als ontwerpers doen in fashion land. Zij past dan ook perfecto bij de filosofie van het kledingmerk.

Fashion is everywhere! Omdat mode altijd en overal aanwezig is, organiseren xandres en xandres x-line in samenwerking met Vizit stadwandelingen die mode en architectuur samenbrengen. Wie graag fashion & architecture op een andere manier wil leren kennen, moet in mei 2012 zeker een gaatje in de agenda vrijhouden. 

Places to be

De wandelingen vinden plaats in Brussel, Gent en Antwerpen. Elke stad heeft zijn eigen fashion story, aangevuld met een flinke dosis architectuur. Wie kiest voor onze bruisende hoofdstad Brussel, zal een rondleiding in het Frans krijgen.

What will the day bring?

Om 10:00 word je ontvangen in de Xandres shop van de stad naar keuze en kan je genieten van een heerlijk ontbijt. Een uurtje later begint de wandeling en maak je kennis met alle hotspots op vlak van mode en architectuur. Om 12:30 heb je er een fikse tocht opzitten en kan je nagenieten met een verfrissend glaasje bubbels. De dag wordt afgesloten met een fraai verrassingsgeschenk. Surprise surprise!

Are you interested? Damn want alle wandelingen zijn ondertussen al volzet. :-( Dus stay tuned voor toekomstige initiatieven want Belmodo.tv will let you know! 

Met medewerking van Laura Gauderis.

page loaded