Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Selective Potential

Door Kim op 20.04.2012

De 25-jarige Tieka Dierolf is zowat de belichaming van de sweet girl next door. Deze lovely lady woont in Michigan en is de blogster achter Selective Potential, waar je heel wat mooie outfitposts en een echt dagboek van haar dagelijkse avonturen terugvindt. Tieka blogt niet enkel over mode, zo houdt ze ervan om alle speciale plekjes in Michigan te ontdekken en kleine field trips te maken met haar jeugdliefde (en intussen man) Brett. We swear, je wordt gewoon blij van de positieve energie die je telkens weer op Selective Potential kan vinden.

Tieka lijkt eerlijk gezegd ook geen enkele reden te hebben om niet blij te zijn: naast haar succesvolle blog heeft ze ook haar droomjob te pakken gekregen als graphic designer , speelt ze in een band en is ze dolgelukkig getrouwd. This lady is loving life!

Tieka's stijl is all about bloemenprints, jurkjes en schattige combinaties. Vooral heel erg relatable en cute, we zeiden toch dat ze de perfect girl next door was? Kenden jullie Tieka al?

page loaded