Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: A beautiful Mess

Door Patricia op 18.04.2012

A Beautifull Mess is écht een must read voor meisjes die houden van mode. En meisjes die houden van DIY. En meisjes die houden van fotografie, beauty en decor. 

Deze blog is het geesteskind van Elsie Larson, een 29-jarige ontwerpster en eigenaar van haar eigen boetiek,  Red Velvet. Sinds 2007 vind je haar creatieve uitspattingen terug op A Beautiful Mess, en van dan tot nu is de webstek uitgegroeid tot één van de leukste en meest geïnspireerde blogs van het moment. Anno 2012 is het niet enkel Elsie die A Beautiful Mess onderhoudt, maar staat er een heel team achter dat focust op het promoten van een geïnspireerde levenstijl met mode, handgemaakte en mooie dingen. Elsie gelooft erin om iedere dag in het leven speciaal te maken en dat vind je hier ook helemaal terug.

Maak je bij het ontdekken van deze site klaar om verloren te lopen in de wondere wereld van Elsie. Wij zijn onder andere dol op artikels als 5 tips for small business owners en deze juwelen display DIY. Deze website ongeïnspireerd verlaten is op z'n zachtst gezegd een uitdaging.

page loaded