Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Fashion Toast

Door Kim op 13.04.2012

Rumi Neely, beter gekend als blogster behind Fashion Toast of BFF van Bryan Boy, is intussen al een oude rot in het blogwereldje. Ze startte haar blog in 2007, een keuze die haar nog geen windeieren heeft gelegd! Intussen is Rumi een echte fashion insider en kan je haar vinden op de hotste fashion parties en de beste front rows.

Haar blog is een mix van persoonlijke stijl met travel, event of fashion pictures en een scheutje semi-filosofische tekst over kledij er bovenop. Wij genieten vooral van de prachtige fotografie. Kleine suggestie? Af en toe zou er nog een lachje van Rumi mogen verschijnen (in plaats van de standaard pruillip).

Rumi verscheen al in campagnes voor Forever 21 of Polo by Ralph Lauren en ook zij (net zoals The Man Repeller) ontwierp samen met Dannijo een capsulecollectie. Vorig jaar mocht ze ook nog twee Bloglovin' awards in ontvangst nemen, eentje voor Best Personal Style blog en eentje voor Blogger of the Year. Do you agree?

page loaded