Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Klaar voor Customisez Moi 6?

Door Tiany op 12.04.2012

Customizing kings and queens, zet je schrap want Customisez Moi is toe aan zijn 6de editie en ook deze keer zoeken zij creatief talent. Ben jij handig met naald en draad en is geen enkel kledingstuk veilig voor jouw DIY frenzy? Surf dan snel naar www.customisezmoi.com en schrijf je in!

Wat moet je doen? Laat je inner beast of creativity los en maak 10 customized ontwerpen. Deze laad je op via de website met daarbij jouw motivatie. Online worden 10 kanditaten geselecteerd die in november 2012 hun ontwerpen mogen tonen op de catwalk. Daar kiezen de professional judges dé winnaar van Customisez Moi 6. Geen Nina Garçia of Michael Kors hier maar op en top Belgische modekenners: Diedier Vervaeren van Modo, Julie Huon van Le Soir, Hunting and Collecting, Café Costume, OWN, Béa Ecolini van Elle Belgique, Nica Broucke van Elle België en Anne-Françoise Moyson van Le Vif.

What to win? De winnaar van deze editie zal aan een aantal acties van Modo Brussels mogen deelnemen én krijgt bovendien de kans om een eigen lookbook te maken, thanks to MAD.

Helemaal excited door dit leuke initiatief van vintagelover Bernard Gavilan? Haal je laptop dan snel boven en take a look at the website. Inschrijven kan tot 12 september 2012. Om inspiratie op te doen kan je alvast de winnaar van vorig jaar even checken in het Belmodo.tv artikel Customisez moi: And the winner is...

page loaded