Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Catch The Bus!

Door Karen op 12.04.2012

Op woensdag 11 april 2012 verzamelden sneaker lovers zich massaal @ Blender in Rotterdam voor de kick off van Puma’s Catch The Bus event. Natuurlijk was Belmodo.tv aanwezig!Om Puma’s legacy in running sneakers te vieren, bracht het merk samen met Sneaker Freaker een iconisch boek uit om hun verhaal te vertellen. Basketbalschoenen als de Clyde, Suede en de First Round zijn Puma klassiers die iedereen kent. Het label heeft echter ook een solide running history en die willen ze nu graag in de spotlights zetten.

Het Puma Running boek brengt de geschiedenis van deze schoenen en is het resultaat van een colab met Sneaker Freaker. Dit magazine is in ons belgenlandje misschien minder bekend, maar is een echte main player op gebied van sneakers. Het boek werd jammer genoeg enkel uitgegeven voor de mensen die tot Puma’s in-crowd behoren. Thank god komt het coole boek nu tot leven dankzij het Catch The Bus event.Een old skool dubbeldekker was het decor voor deze expo on te run. Boven werden klassiekers uit het het Puma archief tentoongesteld, achter glas én met een woordje uitleg just like in een echt museum! De benedenverdieping was gevuld met exclusieve sneakers, waar we o.a. de Sneaker Freaker Blaze of Glory konden spotten. Vanzelfsprekend gaat zo’n kick off hand in hand met een hapje, een drankje and some fine tunes. De customised macarons waren alvast een hit!

Catch The Bus duurt 4 dagen en naast de expo worden tal van events georganiseerd. Het volledige programma vind je op de Puma website. Zo parkeert de bus zaterdag 14 april 2012 op een geheime locatie en first one there wint een paar Puma x Beams Blaze of Glory sneakers.


Hélemaal naar Nederland, zeg je? In een uurtje sta je al in Rotterdam en gecombineerd met een shopping trip klinkt dit als een perfecte zaterdag. Dit zijn alvast onze favoriete adresjes in Rotterdam.

So hurry and don’t miss the bus!

Tekst & beeld door Astrid Zwaenepoel.

page loaded