Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Carine Roitfeld’s Magazine

Door Kim op 11.04.2012

Carine Roitfeld, voormalig hoofdredactrice van Vogue Paris, heeft de titel bekend gemaakt van het magazine waar ze al enkele maanden aan werkt. Het wordt uitkijken naar "CR Fashion Book", waarvan de eerste editie in september zal verschijnen. De titel verwijst naar de initialen van Carine. Zo liet ze aan WWD weten:

"The name's not a big surprise, but oh well."

CR Fashion Book zal tweemaal per jaar uitkomen, waarin Carine vooral mode, creativiteit en nieuwe talenten wil vieren. Elke editie wordt opgebouwd rond een bepaald thema, zoals muziek of "obsessie".

Naast CR Fashion Book blijft ze ook verder werken aan andere fashion related projecten, zo zullen we Roitfeld in 2013 op het grote scherm kunnen bewonderen in een documentaire die een blik zal werken op haar leven in de modeindustrie. We can't wait!

bron artikel: WWD

page loaded