Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stiletto Run 2012

Door Angelique op 09.04.2012

Oh wat zijn we blij jullie al voor de 4de keer dit zeer fashionable event on high heels te mogen voorstellen!  Samen met Modemuseum Hasselt presenteren we jullie de Stiletto Run powered by La Bottega op zondag 27 mei en je kan je vanaf nu hier op Belmodo.tv inschrijven.

Run fashion sweets, run...


Zelfs Tiany loopt mee incl. live verslaggeving, that's fashion fun

Op zondag 27 mei tijdens de autoloze zondag in Hasselt zal om 15:30 ter hoogte van de oude gevangenis het startschot gegeven worden van Stiletto Run, editie IIII.  Er worden twee voorrondes gelopen (max. 50 deelneemsters per voorronde) en daarvan gaan telkens de eerste 15 naar de finaleronde. Dat betekent één grote finale met 30 deelneemsters, die opnieuw 300 meter op hoge hakken zullen lopen. OMG spannend!

High heels conditions

Voorwaarde voor de deelneemsters is dat de hakken van hun pumps minimum 9 cm hoog en maximum 1,5 cm breed zijn. Opgepast: laarzen zijn niet toegelaten.

What's in for you? Shoe, shoe, shoe...


Stiletto Run winnaars 2011

De winnares krijgt een 'shoeshopping' bon van La Bottega ter waarde van maar liefst € 1500,-. De tweede en derde prijs zijn bonnen van € 750,- en € 250,- waarmee ook deze winnaars mogen shoeshoppen bij La Bottega.

Modemuseum Hasselt deelt ook nog de MMH-prijs uit voor best geklede deelneemster. Zij wint een designeroutfit van Stijn Helsen ter waarde van € 750,-. So dress to impress, ladies! En ook de pechvogel gaat vliegen met een leuke prijs, want Chocolatier BOON zorgt voor een troostprijs om van te smullen. 

Alle 30 finalisten, ontvangen sowieso een Babyliss epileertoestel, ideaal om die benen te laten knallen deze zomer. 

And the Belmodo.tv streetstyle winners are...

En het stopt niet die zondag. Want in de week na de Stiletto Run geven we hier via Belmodo.tv ook nog 2 topprijzen weg. De streetstyle foto van de stiletto runster met de meeste likes op facebook.com/Belmodo.tv en 1 iemand die de populairste foto geliked heeft, winnen beiden een outfit van Essentiel ter waarde van € 350,-

Tot dan? 

De eerste 100 dames die zich inschrijven mogen meedingen om één van deze fantastisch prijzen te winnen! Check trouwens hier de Stiletto Run 2011 video

Zondag 27 mei, 15:30 - 16:30
Modemuseum Hasselt - Thonissenlaan 
www.modemuseumhasselt.be
011/ 23 96 21

Schrijf je hier in

page loaded