Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Fashion Squad

Door Kim op 06.04.2012

De kans is klein dat je deze blonde schoonheid nog niet kent, maar just in case je nog nooit van Carolina Engman of Fashion Squad had gehoord, schijnen wij graag nog eens de spotlight op de blog van deze überfashionista.

Carolina is één van die lucky bloggers who made it big. Wanneer ze de wereld niet afreist voor haar blog of allerlei fashion weeks, vertoeft ze in haar thuisland Zweden. Haar vriendje, Mattias Swenson, is één van de co-founders van het populaire Bloglovin' (een platform waar je makkelijk al je favoriete blogs kan volgen). Met andere woorden: een echt blogging power couple!

Deze Zweedse schone behoort samen met Chiara en Andy tot het Werelse team, die intussen steeds grotere stappen zetten binnen de modewereld. Hun laatste collectie is een samenwerking met Mango, die 12 april in de winkels zal liggen. Lees even het Belmodo.tv artikel Werelse for Mango Touch voor meer informatie. So tell us, zijn jullie fan van Carolina?

page loaded