Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: The Glitter Guide

Door Patricia op 04.04.2012

Of the Glitter Guide nog een blog te noemen is, is de vraag, want eigenlijk is deze website een full on magazine. Ooit begon de website echter op Tumblr, nog steeds een prima plaats voor tonnen inspiratie van het glitter guide team.

Het online magazine werd  in juni vorig jaar opgericht door Taylor Sterling, die ook al sinds 2009 de blog Sterling Style runt. Het doel van deze website? Vrouwen inspireren en hen aan te moedigen om een zo glamoureus mogelijk leven te lijden. Verwacht je aan alles wat sparkly, blij en chic is.

Bij The Glitter Guide kan je terecht voor Fashion, beauty, lifestyle en trends. Verwacht je dus aan uiteenlopende posts als "5 things to try this weekend" tot leuke interviews met Glitter girls. Hou deze site zeker in de gaten voor instant goede vibes!

page loaded