Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

New kid in town: Lianne La Havas

Door Michael op 01.04.2012

Jazz & soul lovers hebben ongetwijfeld al van haar gehoord, maar bij mainstream muziekliefhebbers is ze waarschijnlijk nog onbekend. Dus maak kennis met de Britse Lianne La Havaseen veelbelovend soul en folk zangeres met een uitzonderlijk goeie fashion taste... Lees verder als je wilt weten waarom Belmodo.tv zo gek is op haar! 

Deze exotische schone met Griekse & Jamaicaanse roots groeide op in Londen, waar ze op haar 11de haar allereerste song schreef. In oktober van vorig jaar maakte ze haar tv-debuut in de show Later...with Jools Holland, waar ze samen optrad met folkrevelatie Bon Iver. Na dit succesvol optreden nodigde Bon Iver haar uit om samen Noord-Amerika rond te touren, wat ze natuurlijk niet kon afslaan. Daarna trad ze op in Europa en hield ze in maart halt in de Ancienne Belgique

En dan nu the fashion part: La Havas is verzot op het Belgisch merk én Belmodo.tv favoriet Sandrina Fasoli. Tijdens de eerste ontmoeting tussen de soul singer en het fashion duo Sandrina Fasoli en Michael Marson, werd het duidelijk dat ze dezelfde passie voor mode & muziek deelden. Een samenwerking was dan ook vanzelfsprekend: La Havas draagt met trots de Sandrina Fasoli collecties tijdens haar optredens. A match made in heaven, if you ask us.

Check hier alvast het Belmodo.tv shopreport van Sandrina Fasoli. Of herlees alle artikels van het designersduo Sandrina Fasoli als Belmodo.tv guest editors

Wil je Lianne La Havas aan het werk zien in Sandrina Fasoli, dan moet je op zaterdag 12 mei 2012 afzakken naar Les Nuits Botanique @ Brussel. Haar eerste EP Lost & Found ligt nu in de winkel. Op haar debuutalbum is het nog ff wachten, maar via de website www.liannelahavas.com kan je al enkele singles beluisteren én video's checken. Zéker doen! Enjoy!

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove. 

page loaded