Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Meet Polly Bean!

Door Catherine op 01.04.2012

Op 1 april geen moppen hier op Belmodo.tv, maar we laten je wel graag kennismaken met the funniest fashionista around. Dames & heren, ontmoet Polly Bean!

Polly Bean is een supermodel, modekoningin & fashion commentator. Ze tekende bij het Londense Premier Model Management & is niet weg te denken van de catwalks. Marc Jacobs, Louis Vuitton, Chanel, Polly doet alle grote shows!

Ze is besties met Agyness Deyn & Alexa Chung en streetstyle photographers love her! Logisch, Polly heeft een unieke stijl, killer bod, en het allerbeste: ze is niet op haar mondje gevallen.

PB puts the itch in bitch. Ze is heerlijk arrogant & spaart niemand in haar modecommentaren. Misschien daarom dat de Britse Vogue het model een eigen column gaf.

Oh ja, zeiden we eigenlijk al dat Polly Bean een stripfiguurtje is?

Dit size zero hersenspinsel van cartoonist Neil Kerber dook het eerst op in de strip 'Supermodels', die al 20 jaar loopt in het Britse satirische tijdschrift Private Eye. Maar Polly's ego bleek te groot voor een bijrol, dus maakte Kerber van haar zijn leading lady.

Bean heeft naast haar bloeiende modellencarrière een eigen blog & verschijnt zoals gezegd wekelijks op de website van Vogue UK.

De cartoons zijn stuk voor stuk hilarische parodieën op de fashion biz. Voornaamste mikpunten zijn de oppervlakkigheid, het egocentrisme & het ongebreidelde materialisme die hoogtij vieren in het wereldje.

Zelfrelativering siert gelukkig, en daarom verklaarden al tal van designers, modellen & modejournalisten zich fan van Polly Bean. 

En zo dus ook Belmodo.tv.

Happy April Fools' Day! Voor één keer is the joke on us ;)

Alles copyright Neil Kerber.

page loaded