Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Invasie van Gent

Door Angelique op 01.04.2012

Al voor de vierde keer vallen de robots een stad binnen om ons warm te maken voor heel wat opkomend talent. Deze editie trekt De Invasie met hun strijders aka jonge creatievelingen in mode, design en kunst naar de Bijloke site en het Kask in Gent.

Hier op Belmodo.tv krijg je natuurlijk al een sneakpeak... Maar het is uiterst aangeraden de creaties met eigen ogen te gaan bewonderen. Dat kan je vandaag nog een hele dag tot 18:00.

Belmodo.tv // De Invasie sneakpeak
The Black Balloon room

Omdat het voor hen een thuismatch is en ze door De Invasie gebombardeerd zijn als de ancien strijders, kan je Black Balloon in een XL versie zien. Naast de spring/summer collectie stelt Black Balloon ook hun fall/winter 12-13 collectie voor. En we kunnen jullie verzekeren die rock'n rollt. Met lederen kraagjes en cowboy franjes inbegrepen, jiiiihaaaa! Modefotograaf Mous Lamrabat exposeert 'Never Quit' in The Black Balloon Room. Ga zeker ook even kijken in de cinemazaal waar je een selectie te zien krijgt uit het modefilmfestival Fashion Off.

Belmodo.tv goes streetstyle 

Loop ons tegen het lijf, laat jezelf shooten én buzz je foto via Facebook! Je favoriete Invasie streetstyle foto kan je liken via facebook.com/Belmodo.tv vanaf zondag 1 april t.e.m. woensdag 4 april. De meest populaire foto, met meeste likes dus, wint een outfit van Black Balloon! Maar ook diegene die de populairste foto geliked heeft, wint een Black Balloon outfit. 2x fashion happiness dus! Donderdag 5 april maken we de winnaars bekend.

De Invasie Van Gent 

School of Arts Gent / KASK & Koninklijk Conservatorium
Jozef Kluyskensstraat 2
9000 Gent (hoofdingang via Bijlokehof)

 

page loaded