Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Intrigue me now

Door Kim op 21.03.2012

Als je al een tijdje aan het sparen bent voor lange haren, word je vast groen van jaloezie van onze volgende blog to watch. De 24- jarige Inga van Intrigue me now... heeft niet enkel een flawless skin en geweldige looks (supermodel, anyone?), maar ook nog eens de beste haardos die wij in jaren al gezien hebben. Inga komt oorspronkelijk uit Estland en heeft Armeense roots. Ze spreekt vloeiend Russisch, Engels en een beetje Portugees en woont inmiddels al vijf jaar met haar vriend en zoontje in the U.K., waar ze Fashion Futures en fotografie studeert.

Deze Estse schone (probeer dat maar eens 10 keer na elkaar te zeggen) blogt over haar eigen stijl (een tikje boho, maar telkens met killer heels), fotografieprojecten, events of haar familie en reizen. Prachtige beelden gegarandeerd!

Enig minpuntje? Inga is niet van het type dat regelmatig post, soms kan je een maand op je honger blijven zitten. Hoe dat komt? Haar totally adorable zoontje krijgt (gelukkig) voorrang, dus we nemen het haar niet kwalijk!

page loaded