Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Impossible collection of fashion

Door Patricia op 16.03.2012

Het boek The Impossible collection of Fashion gaat over 100 van de meest verfijnde jurken uit de 20ste eeuw. Auteur Valerie Steele, directeur en hoofdconservator van het Fashion Institute of Technology, viert hun schoonheid en onderzoekt hoe de jurk door de jaren onderworpen werd aan een reeks van ingrijpende veranderingen. 

Uitgever Assouline verzekert dat dit boek geen enkele modeliefhebber onberoerd zal laten. Dit boek komt wel met een stevig prijsje, wie dit werk op zijn salontafel wil laten pronken betaalt hier bijna 700 dollar voor via de Assouline website. Via Amazon betaal je al iets minder, maar het wordt toch nog even wachten voor we dit boek op onze salontafel liggen hebben. Sparen geblazen!

page loaded