Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kate Moss in Ab Fab

Door Kim op 16.03.2012

De legendarische Britse sitcom Absolutely Fabulous kwam in 2005 na vijf seizoenen aan zijn einde, waarna er even sprake was van een Amerikaanse remake (plannen die al snel geannuleerd werden). De echte fans kunnen terug op beide oren slapen, gezien ze nu af en toe getrakteerd worden op nieuwe, speciale afleveringen. Zo was er onlangs de holiday special waarin Stella McCartney een gastrol speelde en supermodel Kate Moss is de volgende in het rijtje van fashionable guest stars.

Zo laat een anonieme bron aan The Mirror weten:

"She sees the parallels between her life and Patsy and Eddy’s, and she finds it really funny. When she got the script, she squealed with delight. She thinks it’s brilliant, and she likes having a giggle at her own expense.”

Wij zien alvast enkele gelijkenissen! De aflevering wordt uitgezonden op vrijdag 23 maart 2012 op BBC One tijdens de Sport Relief TV Show.

page loaded