Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion Star

Door Kim op 14.03.2012

Hoewel wij bescheiden Belgen er intussen misschien genoeg van hebben, is de reality television hype in Amerika nog volop aan de gang. Het laatste programma in het lijstje? Fashion Star, waar 14 onbekende designers strijden om "the next big fashion brand" te worden.

Supermodel Elle Macpherson is host van de show, terwijl Jessica Simpson, Nicole Richie en designer John Varvatos de rol van mentors op zich nemen. Het programma schreeuwt "Project Runway" op het eerste zicht, maar we spotten toch enkele verschillen.

De vraag van de dag bij Fashion Star is: "who would wear this"? Je hoeft je dus niet te verwachten aan over-the-top catwalkkledij, de focus ligt op draagbare stukken die werkelijk verkocht kunnen worden. De jury bestaat dan ook uit buyers van H&M, Macie's en Saks Fifth Avenue, die iedere week beslissen over het lot van de designers. Wij zijn benieuwd of het even entertaining is als Project Runway, jullie ook?

Auf wiedersehen?

Bekijk hier de afleveringen van Fashion Star.

page loaded