Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gezocht: de ultieme Roxy chick

Door Bieke op 09.03.2012

Heb je het coolheids-gehalte van een surfchick, ben je niet vies van een vleugje sneeuw, een duik in zee, een zweterige festivaltent, een zonnebries en levendige kleuren? Dan staat ROXY op je lijf geschreven en is het volgende een niet-te-missen kans.


Beach, snow & lifestyle merk ROXY lanceert namelijk aaaaall over the world de 'Let the Sea Set You Free' campagne en wil hiermee ieder van ons de kans geven om the big life van een ROXY chick te leiden. Concreet: elke meid kan haar creativiteit z'n vrije gang laten gaan en deelnemen door foto's, video's of tekstjes te uploaden (op Facebook) die aantonen hoe jij de wicked ROXY spirit beleeft en waarom jij in het bijzonder de pluim verdient om dit levensveranderend avontuur mee te maken. Afstoffen dus, die sappige quotes, crazy acts en spannende verhalen! Een ROXY jury zal, samen met het publiek, de wereldwijde TOP 75 bepalen. In de tweede ronde is het aan de machtige meiden om een video van 1 minuut te maken van wat zij verstaan onder 'Let the Sea Set You Free'. Een doordenkertje.

Aarzel niet om op deze uitnodiging in te gaan. Wie niet waagt, niet wint! Laat dat creatief geweld dus maar komen en vertegenwoordig ons mini België. Deelnemen kan nog tot 8 april 2012 en op 15 juni zal er per regio een winnares gekozen worden. Deze 3 zoete babes zullen vanaf dan in een onvoorstelbaar avontuur belanden die aanvankelijk op het nodige gedagdroom mocht rekenen. Insane, it is: jet set on two ridiculously amazing trips, meet & greet met top atleten, een buidelzakje met 5000$ en schitteren op de ROXY campagnes

Een campagne naar m'n belmodo.tv hart...ik denk dat ik me geroepen voel.

www.facebook.com/roxy
www.roxy.com

page loaded