Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Making Magique

Door Kim op 09.03.2012

Eén van de redenen waarom we zo graag blogs lezen, is omdat we elke dag een beetje willen wegdromen bij mooie beelden en (schijnbaar) perfecte leventjes. Als jij daar hetzelfde over denkt, zal deze blog to watch heel snel één van je favorieten worden. Haleigh Walsworth is an American girl in Paris, die ons graag een kijkje in haar leven gunt op haar blog Making Magique.

Haleigh liet haar Californische thuis een paar jaar geleden achter om te studeren aan the American University of Paris. Vandaag woont en werkt ze er als freelancer - onder andere als consultant binnen reclame, branding en digitale strategie. Daarnaast houdt ze zich ook bezig met creatievere zaken zoals film en fotografie. Busy bee!

Ben je ook al aan het wegdromen? Onze favorieten zijn zonder twijfel de travel posts: de geweldige landschappen en tropische stranden geven een instant vakantiegevoel...

Bloggers in Paris: Haleigh met Audrey van Frassy en Emily van My little fashion diary.

A girl can never have too many shoes, right?

page loaded