Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stem nu voor het Kirilove boek

Door Angelique op 08.03.2012

Je hebt het misschien al gehoord, maar Belmodo.tv heeft superfantastischgoed nieuws! With a huge portion of pride kunnen we jullie melden dat het Tiany Kirilove boek door Focus Knack geselecteerd is voor beste Vlaamse boekcover van 2011

Op de Knack Focus website kan je de shortlist van 10 genomineerde boeken bekijken, inclusief het Tiany Kirilove boek. Het competitiebeestje in ons zou natuurlijk doodgraag willen dat Tiany wint en daarbij hebben we jullie hulp nodig: via focus.knack.be kan je onmiddellijk stemmen voor het Kirilove boek. 

Bovendien kan jij ook als winner uit de bus komen: iedere stemmer maakt kans op een exclusieve fiets, boekenbonnen & nog tientallen andere prijzen. Geen reden meer om niet te stemmen! 

Op 23 april kennen we de winnaar, die op De Staat van het Boek in de Antwerpse Singel de Publieksprijs 2012 voor Beste Cover in ontvangst mag nemen. Het plaatje zou toch mooi zijn met Tiany en designer Janine Kopatz op het podium, neen? wink 

Dus stemmen is de boodschap en als je deze must have stijlbijbel nog niet in huis hebt, kan je hem natuurlijk nog altijd shoppen via de online shop van borgerhoff-lamberigts.be of in de boekhandels. But now: let's vote !!

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove

page loaded