Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

EXPO: Brigitte Bardot, de legende

Door Michael op 04.03.2012


Ook zo geïnteresseerd in the famous life van actrice Brigitte Bardot? Geïntrigeerd door haar joie de vivre uit haar jongere jaren, de verschillende stijlen die de toenmalige schone aankon? Dan is er bijzonder goed nieuws, maar je moet wel richting de Verenigde Staten*oeps* Wedden dat je toevallig al een citytrip New York had geboekt? Wel hier een excuus om die alsnog meteen online te boeken! Tijdens mijn tripje Hollywood ging ik alvast ff de foto uit de kader kijken wink

Hotelgroep Sofitel organiseert in 4 Sofitel hotels in de United States een unieke fototentoonstelling rond Brigitte Bardot. De expo werd samengesteld met de hulp van journalist & schrijver Henri-Jean ServatBB Forever - Brigitte Bardot, the legend reist het komend jaar langs 4 Sofitel hotels in 4 verschillende Amerikaanse steden. Eerst Los Angeles gevolgd door ChicagoWashington & met eindstation New York

Voor de allereerste keer in de VS werd een fototentoonstelling samengesteld van meer dan 30 verschillende foto's van la française. Brigitte werd één van de leading figures in de cinema van de 20ste eeuw. Je krijgt never before seen snapshots uit de verschillende fases van Bardot's leven.

De expo laat duidelijk zien dat ze zich kon onderscheiden door haar acteertalent, beauty en spontaniteit. Een persoonlijkheid die niet alleen gekend is als sex symbool maar ook als vrijvechtster voor de vrouwenbeweging of een devoot verdediger van dierenrechten.


  • Sofitel Los Angeles: februari & maart
  • Sofitel Chicago Water Tower: april & mei
  • Sofitel Washington DC Lafayette Square: juni & september
  • Sofitel New York: oktober & december

Check hier alle informatie over de Brigitte Bardot fototentoonstelling. 

So if you are going naar New York, Chicago, Washington of nog naar Los Angeles? Niet twijfelen, langs gaan en je Brigitte Bardot kennis helemaal bijspijkeren. Just get impressed!

page loaded