Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Where to sleep when you come to lovely London?

Door Aline op 28.02.2012

Sinds ik in London woon en studeer krijg ik regelmatig de vraag 'of ik geen goed hotelletje ken'. Uiteraard woon ik niet op hotel, maar speciaal voor Belmodo.tv een top drie!

Aangezien niet iedereen dezelfde fondsen kan aanwerven, zijn het drie ho(s)tels in verschillende prijsklasses. Voor studenten, gezinnen of lovers: lees, geniet & boek die kamer wink!

1. St Martin's Lane Hotel


Top of the bill van de fashion hotels in Londen is St Martin's Lane. Dit unieke hotel ligt pal in het centrum van Londen, op wandelafstand van de National Gallery, Covent Garden en omgeven door de beste theaters.

St Martin's Lane behoort tot de Morgan's group en opende in 1999 zijn deuren in Londen. Het is volledig ontworpen en ingericht door Franse designer Philippe Starck. Nu, meer dan 10 jaar later, weerspiegelt het nog steeds perfect de bruisende & levendige sfeer die heerst in Londen.

In het hotel vind je ook één van Londens beste Latin & Asia fusion restaurants: Asia De Cuba. Rumour has it dat de Sex and the City ladies helemaal gek waren op de squid salad en als Carrie het zegt, zal het wel goed zijn...

Good to know: in St Martin's Lane heeft al menig celebrity gelogeerd. Dus sta niet verbaasd te kijken als je in de lobby op Jade Jagger of Ewan McGregor botst. 

Een kamer boek je vanaf £ 295 per nacht.

St Martin's Lane
45 St Martin's Lane
London WC2N 4HX

2. Boundary


Boundary is de place to be voor hipsters!

Dit voormalige Victoriaanse magazijn werd omgetoverd in een clean & urban, maar toch cosy hotel met 12 kamers. Slapen in stijl krijgt een nieuwe dimensie in Boundary aangezien elke kamer gewijd is aan een bepaalde designer of een bepaalde design stroming. Denk aan Eames, Le Corbusier and many more. Naast 12 kamers zijn er ook nog vier suites met een groot eigen terras. 

Het hotelrestaurant is een mix van de klassieke franse keuken met een New Yorks lofty interieur. In het weekend moet je er absoluut gaan proeven van de Spécialités du Weekend: oeufs Benedicte & oeufs à la Florentine. 

Good to know: Boundary ligt vlak in de bruisende uitgaansbuurt van Londen: Shoreditch area. Zeker de moeite waard als je een avondje flink wil doorzakken in London style

Een kamer boek je vanaf £ 140 per nacht. 

Boundary
2-4 Boundary St
London E2 7DD

3. Palmers Lodge Swiss Cottage


Last but certainly not least Palmers Lodge Swiss Cottage. Deze uiterst charmante lodge is ideaal voor backpackers of als je a girl on a budget bent. 

De hostel bevindt zich in een historisch & statig gebouw dat een flinke dosis charme en warmte uistraalt. Palmers Lodge Swiss Cottage is er eentje met een perfecte service, ze garanderen 100% safety & security, maken je  bed slaap klaar én geven gratis continental breakfast. Don't forget to mention: er is gratis Wi-Fi verbinding beschikbaar in de volledige hostel. 

Good to know: Palmers Lodge Swiss Cottage werd helemaal getest & approved door de crème de la crème van de Belgische bloggers. Check out The Fashion Folio, Dogs & Dresses, The Styling Dutchman, Polienne & Insomnia voor hun full London report!

Een bed boek je vanaf £ 27 per nacht. 

Palmers Lodge Swiss Cottage
40 College Crescent
Swiss Cottage
London NW3 5LB

Foto's van St Martin's Lane, Boundary & Palmers Lodge Swiss Cottage

page loaded