Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Fashion Fillers

Door Angelique op 21.02.2012

Renée Sturme is op 20-jarige leeftijd al fotografe, styliste, redactrice én ontwerpster. A multi-talented & down to earth fashion blogster vanuit Amsterdam. Maak kennis met Fashion FillersRenée is een echte food lover en helemaal in de ban van vintagekleding en muziek uit de jaren '60 en '70. Ze heeft ook een grote schoenenverslaving die haar bankrekening geen deugd doet. Schoenen kan je nu eenmaal nooit genoeg hebben, right?


Deze fashion addict doet niets liever dan verschillende stijlen combineren binnen 1 en dezelfde outfit. Ze speelt met texturen als de beste en houdt ervan om met contrasten te werken. Renée steekt veel vrouwelijkheid in haar looks en she's a sucker voor coole prints. Soms heeft ze een zwarte periode en dan voelt ze zich het best in een oversized T-shirt, dito jas en hoge hakken. The roaring twenties zijn haar favoriete periode en deze busy bee is ook helemaal into rock 'n roll.


Check haar persoonlijk stijldagboek boordevol toffe outfitposts en inspirerende foto's!

Tekst & beeld door Barbara Vanden Bussche.

page loaded