Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Vitrine 2012

Door Angelique op 20.02.2012

Al gehoord van De Vitrine? Neen? Lees dan gauw verder want we hebben het over een groots pop-up winkelcentrum in het hartje van Brugge. Het basisidee: easy shopping met een hoog feelgood-gehalte. Al verkocht?

Het is al de 5e editie van De Vitrine en this one zal doorgaan op zondag 25 maart 2012. Van 10:00 tot 18:00 vind je er maar liefst 72 Belgische & Nederlandse (web)winkels & ontwerpers samen onder het dak van het industriële pand La Brugeoise. Ideaal als je een zondag-shopdag wel ziet zitten, for sure

Het was het duo van Lola Life Lines, een webshop met hippe kids -en interieuraccessoires, dat enkele jaren geleden de eerste editie van De Vitrine lanceerde. Omdat het een instant succes was, wordt het event 2 maal per jaar georganiseerd, usually in november & maart. Bij deze kunnen we ook al bekend maken dat de najaarseditie zal doorgaan op zondag 25 november 2012, so keep that in mind

Wat kan je er vinden? Almost everything! Van decoratie- en interieurartikelen tot originele kadootjes, en natuurlijk veel kledij & accessoires. Bovendien is de inkom gratis en kan je ff uitblazen in de bar terwijl je geniet van een hapje en een drankje. 

Natuurlijk zijn we vooral geïnteresseerd in de kleding & accessoires en verwacht je daarbij maar aan een flinke portie retro. Wij kijken uit naar de stands van Geraldien & Claudien, Hilde Groven, Karolien Verstraeten, Level One Footwear, Lovely Mariquita, Mis-En-Plis, Manufactuur and many more ... 

Twijfel zeker niet om je kids mee te nemen want ook voor de mini-me's vind je er heel wat leuks, for example bij Petitfours, Eazy-Teez & Littlefashionaddict.com. Kinderen tussen 5 & 12 jaar kunnen er trouwens rustig knutselen in het Kinderatelier Octopus

De Vitrine is dus perfect als je zin hebt in een cosy dagje shopping in overload

De Vitrine
Zondag 25 maart
Van 10:00 tot 18:00

La Brugeoise
Vaartdijkstraat 5
8200 Brugge
www.devitrine.com

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove

page loaded