Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Diglee

Door Kim op 17.02.2012

Some people have it all: een gevoel voor mode, een succesvolle carrière én een waanzinnig tekentalent. Maureen Wingrove, de Franse blogster achter Diglee is one of those lucky persons. De 23-jarige heeft al een indrukwekkend portfolio opgebouwd sinds ze in 2009 afstudeerde in Lyon. Maureen werkt naast haar blog als freelance illustratrice en tekende al ontelbare covers en stripverhalen. Dat succes heeft waarschijnlijk ook iets met haar populaire blog te maken, waar intussen ook een boek van verschenen is: "L'Autobiographie d'une fille Gaga".

Het is duidelijk dat Maureen een sterke voorliefde heeft voor Lady Gaga en de glitterschoenen van Jeffrey Campbell, steeds wederkerende topics op haar blog. Diglee is geen typische modeblog, maar wel erg leuk om te zien én te lezen. De kleine extracten uit haar leven die ze telkens in stripvorm post, zijn hi-la-risch en vaak heel herkenbaar.

Eén van Maureen's bekendste blogillustraties is de reeks van Franse modebloggers, ook één van onze persoonlijke favorieten. Kan jij ze herkennen?

Je kan bovendien je Frans wat bijschaven terwijl je op deze blog surft, want deze française houdt het wel bij haar eigen taal. Voeg deze blog maar snel toe aan je favorieten, voor ons is het alvast een must see en read!

Bron foto's: Diglee

page loaded