Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: The Red Dot

Door Tiany op 16.02.2012

De Italiaanse Alessia Landi werkt als moleculair bioloog by day en als illustratrice euhm ... op elk moment that she's got the chance! Je kan al haar prachtige tekeningen terugvinden op de zeer verslavende blog The Red Dot. Meteen bekijken en tussen je favorieten smijten is de boodschap!


"The Red Dot because I love red. And I love when I see just a bit of red on a different background. Or suddenly, on a street, like a blonde woman with a red coat in a grey Belgian November afternoon. Because my house is the only red one in my street in the center of my beloved new city, Ghent. Or just because if you zoom out the Japanese flag it's nothing but a red dot on a white background." -Alessia Landi-

Alessia begon met tekenen from the very moment dat ze een potlood kon vasthouden. Als kind deed ze niets liever dan urenlang tekenen en jaagde er zo met gemak een volledige pak printpapier door op 1 week tijd. Ze raakte geïntrigeerd door de wondere wereld van fashion en zo ontstond bij haar het idee om modeontwerpster te worden. 

Rond haar 18de begon ze echter sterk aan haar capaciteiten te twijfelen en besloot ze om haar potloden voorgoed op te bergen. Tot... ze de blog van Garance Doré ontdekte en vervolgens The Red Dot oprichtte! Nu is tekenen opnieuw the biggest pleasure in haar leven.
Alessia laat zich inspireren door allerlei mode- en beautytrends én door Denni van The Chicmuse. Naast haar fashion inspired tekeningen, maakt ze ook heel toffe collages, toont ze haar favo streetstyle looks, spot ze de leukste trends op de Fashion Weeks en neemt ze fijne foto's to give you a glimpse of her life. Outfit posts zal je op haar blog niet terug vinden maar wel everything waar deze talented lady dolverliefd op is!

Alessia ontwierp voor ons de verrukkelijke flyers & posters van de Belmodo.tv wasmachine wedstrijd. We still looooove it!

Hou ook vast en zeker Alessia's tumblr pagina in de gaten en voeg haar toe op facebook & twitter. Zo ben je er zeker van dat je geen enkele gorgeous drawing mist! 

page loaded